Preşedintele TNL Galaţi va coordona relaţia cu Tineretul Liberal Democrat din Moldova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
George Stângă, alături de Ludovic Orban. Foto: Facebook
George Stângă, alături de Ludovic Orban. Foto: Facebook

George Stângă speră ca în perioada următoare relaţia dintre partidele din România şi cele din Republica Moldova să se consolideze, considerând de asemenea o datorie a românilor să îi ajute pe cetăţenii moldoveni în parcursul lor european.

Zilele trecute a avut loc la Iaşi întrunirea Biroului Politic al Tineretului Naţional Liberal (TNL). La întâlnire au participat, alături de reprezentanţii organizaţiilor judeţene ale TNL, preşedintele PNL, Alina Gorghiu şi vicepreşedintele Cristian Adomniţei. În cadrul acestei şedinţe s-a stabilit strategia organizaţiei pentru perioada următoare, anunţându-se demararea unor proiecte de interes naţional.

Judeţul Galaţi a fost reprezentat la Biroul Politic Naţional de către preşedintele TNL, George Stângă. Acesta a fost desemnat să coordoneze comisia de relaţie cu Tineretul Liberal Democrat din Moldova (TLDM). Totodată, George Stângă a fost ales de către reprezentanţii de la nivel naţional ai TNL să ocupe poziţia de preşedinte TNL Rural.

„Este o onoare nominalizarea sa în două funcţii importante din cadrul organizaţiei de tineret. George Stângă apreciază că „în perioada următoare relaţia dintre partidele din România şi cele din Republica Moldova trebuie să se consolideze, fiind o datorie a românilor să îi ajute pe cetăţenii moldoveni în parcursul lor european. Sper să avem o colaborare cât mai constructivă cu reprezentanţii TLDM, una care să se concretizeze în cât mai multe proiecte comune”, spune George Stângă. 

Totodată, preşedintele TNL a subliniat că funcţia de preşedinte al TNL Rural este o provocare pentru cariera sa politică. George Stângă a precizat că are cunoştinţă de problemele cu care se confruntă comunităţile locale din mediul rural, prin prisma funcţiei de consilier în cadrul Consiliului Judeţean Galaţi. Liderul tinerilor liberali gălăţeni consideră că este important ca PNL să îşi consolideze organizaţiile de tineret din mediul rural şi să propună proiecte prin intermediul cărora să vină în sprijinul acestora.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite