Poliţiştii au reţinut un suspect de tentativă la omor. Bărbatul se ascundea la Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost reţinut şi va fi propus la arestare Foto: arhivă Adevărul
Bărbatul a fost reţinut şi va fi propus la arestare Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 42 de ani a fost reţinut de poliţişti, el fiind suspectat că, în urmă cu câteva zile, a lovit un cioban cu un obiect contondent, cel mai probabil o bâtă, punându-I victimei viaţa în pericol.

Pe 15 februarie, poliţiştii  au depistat, în zona cartierului Micro 17 din Galaţi, un bărbat de 42 ani, din comuna Pechea, bănuit de comiterea unei tentative la  infracţiunea de omor şi care se sustrăgea cercetărilor.

”Acesta, în data de 12 februarie, în jurul orei 16.00, în timp ce se afla în incinta unei stâne din extravilanul comunei Vârlezi, pe fondul consumului excesiv de alcool şi a unui conflict spontan, ar fi aplicat victimei, un bărbat de 55 ani, din localitatea Pechea, mai multe lovituri în zona capului, cu un obiect contondent, leziunile suferite punându-i acestuia viaţa în pericol”, a declarat comisarul Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Bărbatul a fost reţinut, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Poliţiştii, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi, continuă cercetările în acest caz sub suspiciunea de tentativă la omor.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite