Poliţia Galaţi s-a apucat să-i amendeze pe cocalarii care intră cu maşinile pe interzis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţia a început să-i amendeze pe cei care intră pe interzis sau parchează aiurea.
Poliţia a început să-i amendeze pe cei care intră pe interzis sau parchează aiurea.

În ultimele zile, mai mulţi şoferi care au pătruns cu maşinile pe Faleza inferioară a Dunării sau în zone în care circulaţia era oprită au fost sancţionaţi.

Acţiune oarecum surprinzătoare a poliţiştilor locali din Galaţi, care s-au apucat să-i amendeze pe cocalarii care obişnuiesc să sfideze interdicţiile de circulaţie din oraş. 

Doi dintre contravenienţi au fost găsiţi cu maşinile pe Faleza inferioară a Dunării, în zona restaurantului „Pescăruş”, fără a avea permis special de acces (care se acordă doar maşinilor care fac aprovizionarea restaurantelor din zona falezei). Cei doi şoferi, Florin A., din Galaţi şi Viorel S., comuna Priponeşti, au fost amendaţi cu câte 350 de lei.

O amendă de 195 de lei a primit şi Adrian C., din Schela, care a parcat maşina maşina pe banda unu în zona intersecţiei dintre străzile 1 Decembrie 1918 şi Combinatului, blocând circulaţia în zonă.

În fine, Daniel T., din Vânători a încasat cea mai mare amendă dintre toţi, de 1.100 de lei, deoarece l-a luat la înjurat pe poliţistul care-l oprise să intre pe bulevardul Marea Unire, unde în acel moment circulaţia era închisă pentru desfăşurarea unui spectacol pentru copii.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite