Petrecere ilegală spartă de poliţişti după ce participanţii s-au dat de gol făcând live pe Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Incidentul s-a petrecut sâmbătă la Galaţi, într-o zonă de pe malul Siretului cunoscută sub denumirea de „Satul Pescăresc”. Organizatorul a fost amendat, iar participanţii au fost trimişi acasă.

O petrecere la care participau zeci de oameni a fost „spartă” sâmbătă, 20 iunie, de poliţiştii din Galaţi, după ce mai multe fotografii şi imagini video (live) au apărut pe Facebook. Potrivit Poliţiei, peste 60 de persoane erau adunate în aer liber, în zona cunoscută drept Satului Pescăresc, aflată pe malul Siretului, în apropiere de municipiul Galaţi.

Autorităţile au precizat că evenimentul fusese organizat fără respectarea regulilor stării de alertă, care limitează numărul participanţilor la petreceri. Poliţiştii de la Secţia 3 au precizat că au primit o sesizare în acest sens, iar când au mers la faţa locului  au constatat că cele filmate şi difuzate pe Facebook se derulau în continuare.

„La faţa locului a fost identificat organizatorul petrecerii, un bărbat, de 49 de ani, din municipiul Galaţi, care a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 3.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor legale privind desfăşurarea unui eveniment privat în aer liber. Toate persoanele aflate la faţa locului s-au conformat recomandărilor poliţiştilor, părăsind zona”, a precizat Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Potrivit  regulilor instituite pe perioada stării de alertă în scopul prevenirii răspândirii noului coronavirus, sunt permise evenimentele în aer liber cu maximum 50 de persoane. În spaţii închise pot participa cel mult 20 de oameni.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite