Perseverenţa comercianţilor ilegali de peşte. Poliţiştii au surprins patru persoane în aceeaşi zonă vânzând peşte pe marginea trotuarului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bărbaţi şi două femei, cu vârsta cuprinsă între 27 şi 38 de ani, sunt cercetaţi pentru comercializarea fără forme legale a peştelui, după ce oamenii i-au surprins în decurs de câteva ore pe strada Aleea Comerţului din Galaţi încercând să vândă peşte fără documente legale.

Pe 28 februarie, poliţiştii din cadrul secţiei 3 Galaţi au depistat, pe strada Aleea Comerţului din municipiul Galaţi, un bărbat, de 38 de ani, care oferea spre vânzare 12 kilograme de peşte, specia scrumbie, fără a deţine documente legale.

”Câteva ore mai târziu, în aceeaşi zonă, poliţiştii au depistat alte două femei, de 27 şi 32 de ani, precum şi un bărbat, de 29 de ani care, fără a deţine acte de provenienţă sau alte avize necesare, încercau să vândă cantitatea de 29 de kilograme de peşte, specia hering”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.

În ambele cazuri, peştele a fost confiscat, iar cei patru comercianţi de ocazie s-au ales acum cu dosare penale pentru comercializare fără forme legale a peştelui.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite