Patronul Oţelului a intrat astăzi în gura suporterilor! „Adamescu, du-te şi lasă-ne!” au strigat protestatarii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Suporterii sunt supăraţi că de când clubul a fost preluat de Dan Grigore Adamescu lucrurile merg din ce în ce mai prost. Mai mult, se tot vorbeşte despre găuri financiare la club.

După ce spiritele s-au încins încă de marţi, când suporterii Oţelului au organizat un protest spontan la Stadionul pe care joacă fosta campioană a României, astăzi, aproape 100 de suporteri s-au întâlnit din nou pentru a striga lozinci împotriva patronului clubului, Dan Grigore Adamescu. „Nu este normal, de când a venit Adamescu la echipă, totul merge din rău în mai rău. Chiar nu înţelegem cum este posibil ca o echipă care a avut o grămadă de bani de pe urma participării în grupele UEFA Champions League să fie acum înglodată în datorii”, spune Leo, unul dintre organizatorii protestului de astăzi. 

Lozincile au fost multe şi diversificate, aşa cum stă bine unei galerii care se respectă. De la „Ne vom uni toţi/ Şi vom scăpa de hoţi” până la „Dacă nu mai vrei să zbori/ Dă echipa înapoi”, suporterii şi-au strigat cât au putut de tare nemulţumirile. 

Susţinătorii echipei de malul Dunării nu se opresc aici! Ei au autorizaţie pentru un marş de amploare pe care îl vor organiza pe 5 iulie. La acest marş sunt invitaţi să participe toţi cei care iubesc echipa care în urmă cu două sezoane aducea poate cea mai mare bucurie la Galaţi, de la Revoluţia din 1989.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite