Paraşutism de divertisment la Vădeni. Amatorii de adrenalină pot experimenta saltul cu paraşuta de la 3.000 de metri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea mai nouă modalitate de petrecere a timpului liber, apărută de câteva zile în „nomenclatorul” distracţiei din Galaţi, este saltul cu paraşuta. Amatorii de senzaţii tari pot de acum să sară cu paraşuta în zona Aerodromului Vădeni, în tandem cu un instructor.

„Cei care vor să facă astfel de salturi trebuie să aibă o stare de sănătate bună – să nu fie cardiaci sau epileptici. Ei vor primi un instructaj, preţ de o jumătate de oră, după care vor fi prinşi într-un ham special şi vor urca în avion, un AN-2 de producţie ucraineană”, spune Cristian Deceanu, de la Aerial Club.

Saltul va fi făcut de la aproximativ 3.000 de metri. După câteva zeci de secunde de cădere liberă, instructorul va deschide paraşuta şi se va ocupa şi de aterizare. În tot acest timp, curajoşii nu trebuie decât să stea liniştiţi şi să asculte sfaturile instructorului.

La cerere, odată cu cei doi „curajoşi” mai sare cineva cu o cameră video montată pe cască, astfel încât nimic din „bucuria” dumneavoastră să nu fie irosit!

Doritorii vor trebui să scoată din buzunar pentru această distracţie 160 de lei. Totul se face cu o rezervare în prealabil făcută pe site-ul Aerial Club sau pe contul de Facebook al clubului şi numai în condiţii atmosferice favorabile.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite