O vasluiancă de 30 de ani, dată în urmărire naţională, se ascundea în judeţul Galaţi. Pe numele său există şi un mandat european de arestare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie de 30 de ani, din Vaslui, a fost identificată şi reţinută de poliţişti într-o comună din judeţul Galaţi, acesta fiind căutată pentru executarea unei pedepse cu închisoarea pentru fals şi uz de fals.

Pe 6 martie, poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Lieşti au depistat, pe raza comunei Nămoloasa, o femeie de 30 ani, din municipiul Bârlad, care figura dată în urmărire naţională.

”Pe numele femeii, Judecătoria Vaslui a emis, în data de 30.10.2017, un mandat de executare a unei pedepsei privative de libertate de un an pentru săvârşirea infracţiunilor de fals şi uz de fals”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.

În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că pe numele aceleiaşi femei există şi un mandat european de arestare, aceasta fiind dată în urmărire internaţională. Femeia a fost condusă la sediul Poliţiei în vederea punerii în executare a mandatului emis de instanţă.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite