O nouă promoţie la Şcoala de Vară de la ArcelorMittal Galaţi. Managerul companiei: „Suntem gata să îi primim pe cei mai buni în echipele noastre!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Promoţia 2018 de interni de la ArcelorMittal FOTO AMG
Promoţia 2018 de interni de la ArcelorMittal FOTO AMG

65 de studenţi au absolvit cursurile celei de-a şaptea ediţii Şcolii de Vară a ArcelorMittal Galaţi şi au prezentat temele de cercetare la care au lucrat, timp de 10 săptămâni, alături de mentorii lor, în combinat siderurgic.

Internii Şcolii de Vară de la ArcelorMittal Galaţi, ajunsă dela la cea de-a şaptea ediţie, au ajuns la absolvire, prilej pentru Bogdan Grecu, directorul general al ArcelorMittal Galaţi, să reafirme disponibilitatea companiei de a-i angaja pe cei care performează.

„Atragerea de tineri specialişti nu are doar semnificaţia continuităţii, ci şi cea a pregătirii viitorului nostru, care va însemna creştere şi digitalizare. Suntem bucuroşi să vedem la internii Şcolii de Vară competenţe care se potrivesc cu cele ale specialiştilor noştri de mâine. Suntem gata să îi primim pe cei mai buni în echipele noastre”, a spus Bogdan Grecu, 

„Internii au lucrat pe teme concrete, extrase din realităţile tehnice şi organizatorice ale unităţii noastre şi au propus soluţii cu aplicabilitate reală şi imediată. Suntem interesaţi să îi angajăm pe unii interni din anii terminali sau să oferim burse de studii, urmate de angajare. Dorim, de asemenea, adâncirea colaborării cu sistemul educaţional local şi regional”, a spus Mihaela Crăciun, Directorul de Resurse Umane al ArcelorMittal Galaţi.

Internii Şcolii de Vară au participat şi la cursuri  de dezvoltare profesională şi personală, la sesiuni de team-building şi la întâlniri cu echipele locale. Pe timpul Şcolii, internii au fost angajaţi şi retribuiţi, beneficiind de toate drepturile salariaţilor Combinatului.   

Parte a Programului de Internship, Şcoala de Vară a ArcelorMittal a ajuns la cea de-a şaptea ediţie şi a fost absolvită de aproape 300 de interni.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite