O adolescentă dintr-un centru de plasament a vrut să-şi ia viaţa azi noapte şi a băut acetonă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânăra a recurs la acest gest din cauza geloziei. A fost transportată la spital, iar medicii au hotărât că nu-i este pusă viaţa în pericol. Reprezentanţii Protecţiei Copilului au deschis o anchetă în acest caz.

Dragostea neîmpărtăşită, gelozia extremă şi mai ales comportamentul rebel de care a dat dovadă până în ultima perioadă, au determinat-o pe o tânără de 16 ani să-şi pună capăt zilelor. Fata, locuieşte în Centrul de Plasament „Radu Negru” şi aseară, în urma unei dispute cu alte colege de cameră pentru un băiat, aceasta s-a hotărât să moară. A pus mâna pe o sticlă cu acetonă şi a băut tot conţinutul.

Cadrele centrului de plasament au anunţat imediat poliţia şi medicii, iar un echipaj al Ambulanţei a transportat-o de urgenţă la Spitalul de Pediatrie.
 
„Starea de sănătate a fetei era stabilă. Rănile nu i-au pus în pericol viaţa. Pacienta prezenta arsuri la nivelul cavităţii bucale şi al căilor respiratorii”, spune Mihai Polinschi, directorul Serviciului de Ambulanţă Galaţi.

Tânăra rebelă nu se află la prima experienţă de acest fel. În urmă cu scurt a mai avut o tentativă de a-şi face rău ameninţănd în tot centrul că va bea spirt sau alte substanţe periculoase.

Reprezentanţii Protecţiei Copilului au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat noaptea trecută în camera respectivă.


Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite