Numărul de infectaţi cu coronavirus a explodat la Galaţi după izbucnirea unui focar la un centru pentru persoanele cu dizabilităţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

41 de persoane, angajaţi ai centrului şi beneficiari de asistenţă, au fost diagnosticaţi cu COVID-19. 734 de persoane au fost confirmate pozitiv la nivelul judeţului Galaţi, 86 au decedat şi 424 de persoane au fost declarate vindecate şi externate.

Conform datelor transmise de Prefectura Galaţi, 49 din cele 51 de angajaţi ai Centrului pentru persoane adulte cu dizabilităţi nr. 17 din Galaţi au fost testaţi pentru a se stabili dacă sunt infectaţi cu noul coronavirus.

20 de teste au ieşit pozitive şi 29 negative, două persoane nefiind testate pentru că se aflau în izolare la domiciliu la momentul testării. Din cei 38 de beneficiari ai centrului, 21 au fost diagnosticaţi cu COVID-19.  

La nivelul judeţului Galaţi, 734 de persoane au fost confirmate pozitiv, 86 au decedat şi 424 de persoane au fost declarate vindecate şi externate. 2.438 de persoane sunt în izolare la domiciliu şi 34 au fost plasate în carantină. Au fost efectuate 7.985 de teste.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite