Muncitor de la Salubrizare Galați, strivit de autoutilitara condusă de colegul lui

0
Publicat:

Un muncitor de la societatea de salubrizare, SC Ecosal din Galați, a murit strivit de autoutilitara condusă de colegul lui, care a făcut manevra de dat cu spatele. Mașina colecta deșeurile din oraș.

Muncitor strivit de mașina de salubrizare FOTO: ECOSAL/FACEBOOK
Muncitor strivit de mașina de salubrizare FOTO: ECOSAL/FACEBOOK

Accidentul s-a produs sâmbătă, 22 octombrie, la ora 11.54, pe o stradă din Furnaliștilor, din Galați. Autoutilitara colecta deșeurile din oraș. Potrivit IPJ Galați, șoferul a dat mașina cu spatele și l-a strivit pe colegul său.

Bărbatul de 52 de ani a fost resuscitat zeci de minute, dar membrii echipajului medical au fost nevoiți să declare decesul acestuia chiar la fața locului.

Echipele de intervenție au anunțat Inspectoratul Teritorial de Muncă, evenimentul fiind încadrat la categoria accident de muncă. Polițiștii l-au verificat pe șofer cu aparatul etilotest și au constatat că nu consumase alcool.

Poliția Rutieră deschide un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Tâlhărie, violență și furt în stațiile de autobuz

Tot în cursul zilei de sâmbătă, 22 octombrie, polițiștii gălățeni au identificat și reținut un bărbat, de 45 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de tâlhărie și furt.

Din cercetări, a reieșit că acesta își alegea și urmărea victimele (femei de vârstă înaintată) din zone aglomerate și  stații de autobuz, pe care, ulterior, prin violență,  le deposeda de bunurile personale.

„Astfel, în data de 4.10.2022, pe strada Domnească, din municipiul Galați,  bărbatul ar fi folosit violența pentru a sustrage portofelul unei femei, de 69 de ani. Alte două fapte cu acest mod de operare ar fi fost comise de același bărbat, în data de 14.10.2022, în scara unui bloc, de pe strada Domnească, și pe strada Brăilei, victime fiind două femei, de 84, respectiv 79 de ani. Extinzând cercetările, polițiștii au stabilit că bărbatul în cauză ar fi și autorul unei fapte de furt, comise în data de 10.10.2022, pe strada Constructorilor, din municipiul Galați, victimă fiind o femeie, de 65 de ani, căreia acesta i-ar fi sustras poșeta în care avea suma de 1.900 de lei”, a transmis IPJ Galați.

Bărbatul a fost depistat de polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Galați și, în urma administrării probatoriului, a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite