Marş în Galaţi, Tecuci şi Târgu Bujor privind susţinerea familiei creştine şi a drepturilor legale ale mamei şi copilului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sâmbătă, 25 martie, Jandarmeria Galaţi va asigura măsurile de ordine publică la marşul civic care vizează susţinerea familiei creştine şi a drepturilor legale ale mamei şi copilului.

În judeţul Galaţi, marşul se va desfăşura în 3 localităţi, respectiv:

-municipiul Galaţi, cu începere de la ora 15:00, pe traseul: Parcul Cloşca – str. Brăilei – Potcoava de Aur – Biserica Sf. Precista;

-municipiul Tecuci, cu începere de la ora 15:00, pe traseul: Biserica Înălţarea Domnului – str. Ghe. Petraşcu – Primărie – Parcul central – Biserica Sf. Gheorghe;

-oraşul Târgu Bujor, cu începere de la ora 15:00, pe traseul: Şcoala Gimnazială nr.2 – Liceul Eremia Grigorescu – Biserica Adormirii Maicii Domnului.

”Jandarmeria Galaţi invită cetăţenii care participă la aceste acţiuni din spaţiul public să adopte o atitudine cooperantă şi să aibă un dialog permanent cu forţele de ordine aflate în dispozitiv. Totodată, precizăm că, rolul Jandarmeriei este de a asigura protecţia tuturor participanţilor care îşi exprimă opiniile în mod paşnic şi va interveni punctual atunci când apar comportamente de natură a tulbura ordinea şi liniştea publică”, a precizat Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Galaţi.

Participanţii vor fi sancţionaţi drastic în următoarele cazuri: instigarea prin orice mijloace, iniţierea sau recurgerea la acţiuni violente sau alte manifestări, cu intenţia de zădărnicire ori tulburare, în orice mod a adunărilor publice; organizarea sau participarea la contramanifestaţii desfăşurate în acelaşi timp şi în acelaşi loc cu adunările publice declarate, indiferent de modul lor de exprimare.

Jandarmeria Galaţi susţine că nu va ezita să aplice legea atunci când se observă o intenţie vădită de încălcare a ei şi recomandă gălăţenilor să semnaleze orice încălcare a prevederilor legale, astfel încât caracterul paşnic al manifestărilor să nu fie denaturat.

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite