Laborator de inovare deschis la Facultatea de Inginerie din Galaţi. Cine se poate înscrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipe de studenţi, coordonaţi de mentori, vor căuta soluţii la probleme de natură economică şi socială propuse de companii, administraţii publice şi universităţi.

Miercuri, 22 noiembrie 2017, începând cu ora 13.30, în sala D12 a Facultăţii de Inginerie (vizavi de Catedrală), va avea loc inaugurarea laboratorului de inovare deschisă creat la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi în cadrul proiectului DA-SPACE - Open Innovation to raise Entrepreneurship skills and Public Private Partnership in Danube Region, în cadrul programului transnaţional Interreg Danube.

Prin programul DA-SPACE au fost create şapte laboratoare de inovare deschisă în şapte ţări riverane Dunării. În cadrul acestui laborator, primul din România, echipe de studenţi, sub îndrumarea unor mentori, vor căuta soluţii şi vor dezvolta idei de afaceri pornind de la probleme din lumea economică şi socială, lansate de companii, administraţii publice şi universităţi.

Participarea este gratuită şi se pot înscrie profesori, actuali studenţi sau absolvenţi ai Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite