Judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie nu au crezut în lacrimile deputatului Mihail Boldea care rămâne în arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Boldea, la DIICOT Galaţi
Mihai Boldea, la DIICOT Galaţi

Instanţa a ignorat rugămintea deputatului: „Vă implor! Nu mă trimiteţi în celula aia de patru metri pătraţi, alături de un asasin, un proxenet şi un traficant de droguri!"

Completul alcătuit din cinci judecători ai Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a respins ca nefondat recursul lui Mihail Boldea faţă de măsura arestării sale preventive pentru 30 de zile, în dosarul în care este acuzat de înşelăciune şi constituire a unui grup infracţional organizat.

Instanţa nu a ţinut cont de rugămintea deputatului: „Vă implor! Nu mă trimiteţi în celula aia de patru metri pătraţi, alături de un asasin, un proxenet şi un traficant de droguri".

Decizia instanţei supreme este definitivă, astfel că deputatul Mihail Boldea va fi cercetat în continuare în arest preventiv.

În depoziţia finală, Boldea a încercat să convingă instanţa că nu s-a sustras anchetei, că ar fi putut să nu se mai întoarcă în România şi că, în semn de bună-credinţă, după aflarea veştii că este urmărit penal, imediat a căutat o cale să revină în ţară pentru a fi anchetat.

Avocaţii săi le-au spus judecătorilor că din probele dosarului nu rezultă pericolul social de care vorbesc procurorii.

De asemenea, avocaţii au mai spus că Boldea trebuia audiat în Camera Deputaţilor, conform normelor penale în vigoare.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite