Jack şi fasolea fermecată, o poveste de neratat la Teatrul Gulliver. Arta animaţiei, jocul actoricesc şi tehnica modernă se îmbină sugestiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Scenă din spectacolul ”Jack şi fasolea fermecată Foto: Teatrul Gulliver
Scenă din spectacolul ”Jack şi fasolea fermecată Foto: Teatrul Gulliver

În fiecare duminică, de la ora 10.30, la Teatrul Gulliver e prilej de poveste. În acest weekend, păpuşarii îi invită pe cei mici la basmul englezesc „Jack şi fasolea fermecată”, în regia lui Daniel Stanciu.

Spectacolul prezintă nevoia de aventură şi fuga de viaţa zilnică, ce se banalizează sub anumite aspecte, fiind motivul pentru care, mici şi mari, îndrăznim să urcăm pe vrejul fermecat pe care-l naşte fantezia. Ceea ce învăţăm de la Jack însă, este faptul că pentru a-ţi asuma destinul este nevoie de implicare, iar daca nu-ţi pierzi simţul umorului şi imaginaţia, totul devine o sărbătoare.

În „Jack şi fasolea fermecată" arta animaţiei, jocul actoricesc şi tehnica modernă se îmbină sugestiv, oferind un spectacol inedit şi plin de culoare. Scenografa Daniela Drăgulescu reuşeşte să îmbine foarte bine lumea feerică a basmului şi pe cea a scenei, iar regizorul Daniel Stanciu dă viaţă şi vivacitate unor personaje care fac deliciul copiilor. În distribuţie îi regăsim pe actorii Adina Ariton, Eduard Şişu, Nicole Lungu şi Aurelian Iorga.

Biletele se pot cumpăra atât online, accesând site-ul https://bilete.teatrul-gulliver.ro sau de la casa de bilete, înaintea începerii spectacolului. Preţul acestora este de 10 lei pentru copii şi 12 lei pentru adulţi, indiferent de metoda de achiziţionare a acestora.

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite