Investiţii de 6 milioane de euro la ArcelorMittal Galaţi. Bruno Ribo: „Linia de Zincare este acum capabilă să livreze produse excelente”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Investiţia a constat într-un pachet de modernizări tehnice derulate în toate sectoarele liniei de zincare, urmat de corecţii tehnice, implementate de specialişti de mentenanţă. Linia de Zincare este capabilă să livreze produse excelente pentru noua Linie de Acoperire Organică.

ArcelorMittal Galaţi a pus în funcţiune şi a adus în parametri un pachet de investiţii şi modernizări tehnice care conduc la îmbunătăţirea calităţii produselor sale acoperite cu zinc. Valoarea proiectului şi modernizărilor se ridică la 6 milioane de euro, după cum a informat compania. 

„Acest pachet investiţional ne permite să ne adaptăm la noile cerinţe ale clienţilor noştri în privinţa calităţii (suprafaţă, planeitate, aspect), asigură o mai bună fiabilitate a Liniei de Zincare, operaţiuni mai sigure din punctul de vedere al securităţii muncii precum şi un volum de producţie crescut”, a spus Bruno Ribo, directorul general al ArcelorMittal Galaţi.

„De asemenea, cu aceste modernizări, Linia de Zincare este acum capabilă să livreze produse excelente pentru noua Linie de Acoperire Organică”, a mai spus Ribo.

Investiţia a constat într-un pachet de modernizări tehnice derulate în toate sectoarele liniei, urmat de corecţii tehnice, implementate de specialişti de mentenanţă. 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite