Inconştienţă în trafic. A făcut accident după ce s-a urcat la volan deşi nu avea permis auto. Pe deasupra mai era şi beat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Individul a fost dus la spital pentru probe biologice FOTO arhiva Adevărul
Individul a fost dus la spital pentru probe biologice FOTO arhiva Adevărul

Individul, în vârstă de 27 de ani, a fost depistat după ce a rupt cu maşina scăpată de sub control un stâlp de la reţeaua electrică din localitatea gălăţeană Pechea.

La data de 12 decembrie 2016, la ora 15.15, un bărbat  de 27 ani din comuna Pechea în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii şi ajungând la intersecţia străzilor Secerii cu Cooperatorilor a acroşat un stâlp din beton de la reţeaua electrică.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat faptul că bărbatul nu figurează cu permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Întrucât conducătorul auto emena halenă alcoolică şi a refuzat testarea cu aparatul Drager, acesta a fost condus la Spitalul “Sf. Apostol Andrei” Galati unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii  continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de  conducere pe drumurile publice a unui autovehicul  sub influenţa alcoolului de către o persoană care nu posedă permis de conducere .

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite