Galaţi:Circulaţie blocată pe Domnească, Saligny şi Milcov, de Înviere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Galaţi, sâmbătă seara, începând cu ora 22.00 şi până pe data de 24.04.2011 ora 1.30, circulaţia va fi blocată  pe strada Domnească, între străzile Basarabiei şi Episcop  Melchisedec Ştefănescu (Vultur), cu ocazia Sărbătorii Învierii.

Conform unei informări a Primăriei Galaţi, va fi blocată circulaţia în data de 23 aprilie, incepând cu ora 23.00 şi până pe data de 24 aprilie, la ora 1.00, pe strada Anghel Saligny (între strada Gheorghe Doja şi strada Gheorghe Asachi), şi pe strada Milcov (între strada Traian Vuia şi Ionel Fernic).

De asemenea, autorităţile îi sfătuiesc pe şoferii care vor circula pe Drumul Naţional 25 să fie foarte prudenţi sâmbătă după-amiază, în dreptul localităţii Tudor Vladimirescu. În fiecare an, în dreptul mănăstirii „Adormirea Maicii Domnului" se aglomerează şoseaua.

 „Radarele vor fi amplasate în municipiul Galaţi, pe DN 25, Tecuci, Tg. Bujor şi Bereşti. Radarele din oraş nu vor avea ao anumită amplasare ocaţie fixă, ci vor patrula pentru a se evita producerea e accidente rutiere. În cazul în care se vor întregistra depăşiri de viteză vom acţiona ca şi până acum. Spărăm să nu avem probleme în noaptea de Înviere”, ne-a declarat Stan Ştefănache, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite