Galaţi: Drumul Judeţean 253 pe sectorul Cudalbi-Băleni a fost reabilitat şi modernizat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consiliul Judeţului Galaţi a inaugurat astăzi lucrările efectuate pe DJ 253, între localităţile Cudalbi şi Băleni. Investiţia se ridică la peste nouă milioane de lei.

Prin implementarea acestui proiect pe o perioadă de doi ani s-a avut în vedere reabilitarea şi modernizarea elementelor degradate din structura fizică a sectorului de drum judeţean aflat între cele două localităţi gălăţene.

De asemenea, au mai avut loc lucrări de executare a infrastructurii pe DJ 253, în paralel cu execuţia noului pod de la km 20+395, a noilor podeţe şi a tuturor lucrărilor de reparaţii şi consolidare la podeţele deja existente pe traseul arterei. S-au executat lucrări ale suprastructurii, a şanţurilor şi s-au realizat semnalizări definitive orizontale şi verticale.

„Lucrările de reabilitare şi modernizare ale sectorului de drum de pe DJ 253, între Cudalbi şi Băleni aduc un plus de civilizaţie locuitorilor din această zonă a judeţului. Sunt convins că astfel de acţiuni, de reabilitări ale drumurilor judeţene, pe care Consiliul Judeţului le-a făcut şi le va continua şi în anii următori vor face ca gălăţenii să poată să spună că pe arterele judeţului Galaţi se circulă în condiţii foarte bune", a precizat preşedintele CJ Galaţi, Eugen Chebac.

Bugetul final al proiectului a fost de 9.251.811,85 lei şi a fost asigurat prin Programul Operaţional Regional 2007-2013. Cofinanţarea a fost susţinută de CJ Galaţi şi a ajuns la 301.580 lei.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite