Gălăţenii sunt invitaţi la premiera “NOI… despre NOI”, un spectacol jucat de cursanţii Centrului Cultural “Dunărea de Jos”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cursanţii Secţiei de Actorie a Şcolii de Arte din cadrul Centrului Cultural “Dunărea de Jos” (CCDJ) invită gălăţenii la premiera spectacolului “NOI… despre NOI”, care va avea loc miercuri, 28 mai, la ora 19:00, la Sala Mare a Teatrului Dramatic “Fani Tardini”. Intrarea va fi liberă.

Spectacolul “NOI… despre NOI” este o compoziţie de fragmente din teatrul şi cinematografia universale şi de texte originale ai căror autori sunt chiar cursanţii Secţiei de Actorie a Şcolii de Arte din cadrul CCDJ. De la adolescenţi la adulţi, elevii-actori experimentează în timpul cursurilor tehnicile teatrale în scopul dezvoltării personale şi profesionale.

Din distribuţia spectacolului “NOI… despre NOI” fac parte toţi cursanţii Secţiei de Actorie a Şcolii de Arte din cadrul CCDJ, coordonaţi de profesorul Florin Toma, actor al Teatrului Dramatic Fani Tardini şi vicepreşedinte al primei trupe profesioniste de teatru independent din Galaţi, Social Act Theatre.

“Spectacolul încearcă să fie o joacă «serioasă» de-a viaţa, în care miza principală este să descoperim împreună cu publicul cine suntem şi cine putem deveni. L-am conceput împreună în timpul exerciţiilor pe care le facem la cursuri, unde, cu ajutorul tehnicilor teatrale, încercăm să ne eliberăm de inhibiţii, învăţăm să comunicăm eficient, să stabilim relaţii normale, fireşti, să avem încredere în noi, să ne stăpânim reacţiile şi să avem prezenţă de spirit. Vă invităm la spectacol şi sperăm să fiţi seduşi de teatru, de arta contemporană şi de magia sa”, declară profesorul Florin Toma.

Clasa curentă de Actorie a Şcolii de Arte din cadrul CCDJ are 22 de cursanţi. 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite