Gală caritabilă pentru o tânără admisă la Conservatorul din Paris

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rotaract Club „Dunărea de Jos” din Galaţi pregăteşte o gală caritabilă - „Pe urmele lui Ravel” - menită să susţină continuarea educaţiei unei tinere foarte talentate şi premiate din oraşul nostru.

Pe 28 august 2014, la Bankers Cafe&Hubb, din Galaţi, Str. Tecuci nr. 159, la ora 19.00, comunitatea gălăţeană se reuneşte pentru a-şi susţine una dintre tinerele valori.

Tina Roman, proaspăt admisă la Conservatorul Internaţional de Muzică din Paris, are nevoie de un flaut performant pentru a-şi construi cariera internaţională. 

Tina Roman a terminat anul acesta Liceul de Artă „Dimitrie Cuclin” din Galaţi, la clasa profesorului Dumitru Grigoraş. S-a înscris la Conservatorul din Paris, unde a şi fost admisă. Cei de la Paris i-au cerut să vină cu un instrument al ei. Cum are un flaut despre care cei de la Paris au spus că este o „jucărie”, şi că dacă vrea performanţă trebuie să aibă ceva mult mai bun, Tina Roman este nevoită acum să-şi caute. Francezii i-au şi arătat un model pe care l-ar prefera, care se ridică la aproximativ 5.000 de euro. Tina provine dintr-o familie obişnuită, nici prea săracă, dar nici atât de bogată încât să-şi permită să scoată peste noapte 5.000 de euro din conturi. 

„Îi chemăm pe gălăţeni să fie alături de ea, într-o seara minunată de vară, în acordurile muzicii, savurând un cocktail şi compania altor filantropi. Contribuţia minimă este de 200 lei”, ne-a spus Miruna Mihailovici, una dintre organizatoarele evenimentului. 

Gala este organizată de către Rotaract Club „Dunărea de Jos" Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite