FOTO O fostă voleibalistă în Liga Campionilor pozează goală pentru bărbaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Milena, pe terenul de joc. Foto: Arhivă
Milena, pe terenul de joc. Foto: Arhivă

Milena Radecka (fostă Sadurek) are 28 de ani şi a activat la CSU Metal Galaţi în perioada 2008-2009. A jucat cu echipa gălăţeană în Liga campionilor, însă nu a obţinut la malul Dunării niciun trofeu.

Voleibalista Milena Radecka a fost votată cea mai sexy sportiva din Polonia în 2010. Ea s-a dezbrăcat pentru numărul din decembrie 2011 al ediţiei poloneze a cunoscutei reviste pentru bărbaţi Playboy.

Milena, în vârsta de 28 de ani, şi-a început cariera în volei la Kolejarz Katowice şi a trecut şi prin România, jucând două sezoane pentru Metal Galaţi. Jucătoarea activează în prezent la clubul Fakro Muszyna.

Sub culorile multiplei campioane CSU Metal Galaţi (echipă între timp desfiinţată), coordonatoarea Milena Sadurek a evoluat în Liga Campionilor, nemafiind însă la Galaţi când echipa a câştigat ultimul titlu naţional din istorie.

VEZI GALERIE FOTO

Milena, pe terenul de joc. Foto: Arhivă

Are în palmares nu mai puţin de 5 trofee (campioană a Poloniei cu BKS Stal Bielsko-Biala, Cupa Poloniei cu BKS Stal Bielsko-Biala în 2004, Cupa Poloniei cu BKS Stal Bielsko-Biala în 2006, Supercupa Poloniei cu BKS Stal Bielsko-Biala în 2006, Supercupa Poloniei cu PTPS Farmutil Pila în 2008) şi 7 medalii (argint la Campionatele europene pentru cadeti în 2001, bronz la Campionatul mondial pentru cadeti în 2001, aur la Campionatul european de juniori în 2002, bronz la Campionatul mondial de juniori din 2003, bronz în campionatul Poloniei cu BKS Stal Bielsko-Biala în 2007, bronz în campionatul Poloniei cu PTPS Farmutil Pila în 2009 şi bronz la Campionatul European din 2009).

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite