FOTO Mii de gălăţeni au participat la manifestările dedicate Zilei Naţionale a României

0
Publicat:
Ultima actualizare:
defilare 1 decembrie Galati 8

Oamenii au ignorat frigul pentru a asista la defilarea blindatelor şi autospecialelor de intervenţie ale Poliţiei, Jandarmeriei, SRI, pompierilor şi poliţiei locale.

Manifestările dedicate Zilei Naţionale a României au început cu un Te Deum la catedrala arhiepiscopală din Galaţi, acestea fiind urmate de un ceremonial militar şi religios la Mausoleul Eroilor din cimitirul ”Eternitatea”.

Mii de gălăţeni au ţinut să participe la ceremonie, în ciuda frigului, iar mulţi dintre ei au venit şi cu copiii. Pe esplanada de la Potcoava de Aur, s-a intonat imnul de stat al României, iar după aceea a avut loc cel mai aşteptat moment: parada militară.

Gălăţenii au împânzit strada Brăilei pentru a asista la defilarea blindatelor şi autospecialelor de intervenţie ale Poliţiei, Jandarmeriei, SRI, pompierilor, poliţiei locale.

Seara, a avut loc un al alt moment extrem de aşteptat de către public: defilarea cu torţe a militarilor din cadrul Garnizoanei Galaţi, pe traseul Parcul Cloşca -  Str. Brăilei – Monument Regiment 11 Siret, în intervalul 17,30 – 18,00.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite