Firmă amendată pentru că nu a luat măsuri de salubrizare şi punere în siguranţă a clădirilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ruinele fostelor clădiri situate pe bulevardul Coşbuc reprezintă un pericol pentru gălăţeni Foto: Adevărul
Ruinele fostelor clădiri situate pe bulevardul Coşbuc reprezintă un pericol pentru gălăţeni Foto: Adevărul

Judecătoria Galaţi a obligat Mehid S.A să ia măsuri de împrejmuire şi salubrizare a terenului situat pe bulevardul George Coşbuc din Galaţi.

La finele anului 2019, Judecătoria Galaţi a dat câştig de cauză Poliţiei Locale Galaţi, în cazul Mehid S.A, reprezentată prin administratorul judiciar. Astfel, instanţa a obligat Mehid S.A, prin administratorul judiciar, să ia măsuri de împrejmuire şi salubrizare a terenului situat pe bulevardul George Coşbuc, precum şi să ia măsuri de salubrizare şi punere în siguranţă a clădirilor din zonă. Mehid S.A are drept de apel în termen de 30 de zile.

”Reamintim că în cazul Mehid, Poliţia Locală Galaţi prin Serviciul de Protecţie a Mediului a notificat societatea să ia măsurile ce se impun pentru salubrizarea terenului, împrejmuirea proprietăţii şi punerea în siguranţă a clădirilor, în conformitate cu prevederile legale. Ulterior, ca urmare a constatării că măsurile nu au fost respectate, a fost sancţionat contravenţional proprietarul imobilului conform HCL nr. 79/2002 şi HCL nr. 307/2006”, a declarat Aurelia Matei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Galaţi.

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite