Fetiță de trei ani lovită de o mașină pe trotuar, la Galați. Copila se plimba cu trotineta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un șofer de 29 de ani, din Galați, a pierdut controlul volanului și a pătruns cu mașina pe trotuar. El a lovit o fetiță de trei ani care se plimba cu trotineta.

Victima a fost transportată cu o ambulanță la spital FOTO Arhivă Adevărul
Victima a fost transportată cu o ambulanță la spital FOTO Arhivă Adevărul

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție,  accidentul a avut loc marți, 6 septembrie, în jurul orei 18.59. Un șofer, în vârstă de 29 ani, din Galați, în timp ce conducea un autoturism pe aleea dintre două blocuri situate pe strada Ionel Fernic, din municipiul Galați, a pătruns pe trotuar și a accidentat un copil cu vârsta de trei ani, care se deplasa pe o trotinetă.

„În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a minorei, care a fost transportată la Spitalul de Urgență pentru Copii "Sfântul Ioan" Galați pentru investigații medicale de specialitate”, au anunțat reprezentanții IPJ Galați.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ. Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

Mașină strivită de un tir în județul Galați

Un accident groaznic a avut loc miercuri, 7 septembrie, în județul Galați. O femeie a pierdut controlul volanului și a intrat sub roțile unui tir. În urma impactului, șoferița a murit pe loc.

Potrivit IPJ Galați, teribilul accident a avut loc la ora 7:45 pe DJ251 între localitățile Smârdan și Schela din județul Galați. 

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați au stabilit faptul că o femeie în vârstă de 44 ani, din municipiul Galați, în timp ce conducea o mașină pe drumul menționat, a pierdut controlul volanului, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un tir, ce era condus regulamentar de un bărbat în vârstă de 31 ani, din județul Neamț.

„În urma impactului conducătoarea auto a decedat pe loc. Bărbatul de 31 ani a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ. S-a întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă. Se circulă în momentul de față dirijat pe o singură bandă de mers”, a anunțat Poliția Galați.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite