Expoziţie de reptile vii la Muzeul de Ştiinţele Naturii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reptile vii
Reptile vii

Din 31 martie 2010, la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii Galaţi, va fi redeschisă expoziţia de reptile vii aparţinând lui Florin Sârb din Bucureşti. Aproximativ 70 specii de reptile vii foarte periculoase vor putea fi văzute aici de publicul vizitator.

Organizatorul a declarat că cei care vor veni să vadă expoziţia vor putea descoperi aici primele zece reptile catalogate a fi cele mai periculoase de pe glob. Şerpi Boa, vipere, şarpele cu clopoţei, caimani, tarantule, scorpioni - sunt doar câteva din exemplarele exotice, dar extrem de periculoase, care vor putea fi văzute începând de mâine la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii Galaţi.

În premieră, în acest an gălăţenii vor avea ocazia încă trei specii de reptile, considerate drept cele mai veninoase pe Pământ: şarpele Taipan, Mamba Neagră şi vipera Jararaca.

Expoziţia de reptile vii va fi deschisă la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii Galaţi până pe 2 iunie 2010.

Preţul unui bilet este de 3 lei pentru copii şi 5 lei pentru adulţi. Reamintim faptul că, până pe 30 mai 2010, la muzeul gălăţean este deschisă şi microexpoziţia „Diversitatea mineralelor", care cuprinde piese de mineralogie unice în ţară şi în lume, prin dimensiunea lor şi prin importanţa ştiinţifică a acestora.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite