Eveniment sportiv internaţional la Galaţi. Prima etapă a Turului Ciclist al României s-a încheiat la Elice, pe Faleză

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Caravana Turului Cliclist al României
Caravana Turului Cliclist al României

Caravana cicliştilor din zece ţări a ajuns la primul punct terminus şi urmează să-şi reia cursa mâine dimineaţă. Câştigătorul a fost premiat în cadrul unei festivităţi organizate în faţa monumentului dedicat navaliştilor gălăţeni.

Turului Ciclist al României, ajuns la a 49-a ediţie, a debutat în această dimineaţă la Constanţa şi, după trei decenii, traseul primei etape a acestuia include şi municipiul Galaţi.

Pentru ca gălăţenii să poată fi şi ei spectatorii acestei competiţii sportive de anvergură, anul acesta, municipalitatea a decis să aloce 35.000 de lei pentru cazarea şi masa concurenţilor.

La această ediţie a Turului concurează 14 echipe, cu ciclişti din zce ţări.

Caravana cicliştilor  a ajuns la Galaţi, sâmbătă seara, iar festivitatea de premiere a câştigătorului primei etape a fost organizată „la Elice".

Duminică, la ora 11,00, în acelaşi loc, se va da startul celei de-a doua etape a Turului Ciclist al României, etapă care se va desfăşura pe traseul Tecuci - Bârlad-Vaslui.

Pentru gălăţenii care vor avea ocazia să asiste din nou la trecerea caravanei pe străzile oraşului lor este bine de ştiut că liderul clasamentului poartă un tricou galben, iar cel mai bine clasat ciclist român va putea fi recunoscut după tricoul albastru.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite