Elevii din cinci judeţe s-au antrenat cu dezbateri pe marginea Brexit şi a legislaţiei privind deşeurile plastice pentru a deveni public speakeri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Valentin Trufaşu
Foto: Valentin Trufaşu

50 de elevi au participat astăzi la Galaţi la un turneu naţional de dezbateri, începătorii având ocazia să concureze alături de elevii avansaţi pentru a câştiga experienţă.

50 de elevi împărţiţi în 15 echipe din Bucureşti, Buzău, Ialomiţa, Brăila şi Vaslui au participat astăzi, 11 mai, la turneul naţional ”Europa dezbate”

”Turneul s-a desfăşurat în sistem open, ceea ce înseamnă că începătorii au participat la dezbateri cu elevii avansaţi ca să poată câşiga experienţă. Temele de dezbatere au fost legate de Brexit şi legislaţia ce ţine de deşeurile plastice. Sunt teme naţionale, dar şi europene”, ne-a declarat Ana Maria Costiuc, profesor la Liceul Teoretic „Mircea Eliade“ din Galaţi şi unul dintre organizatorii evenimentului.

La organizarea acţiunii au contribuit centrul ”Europa Direct”, care s-a ocupat de premii şi materialele pentru dezbateri, Colegiul Naţional ”Costache Negri”, care a găzduit evenimentul, şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Galaţi.

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite