Dorinţa unei păpuşi de a deveni un băieţel adevărat. Povestea lui Pinocchio prinde viaţă la Teatrul Gulliver

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Duminică, 22 aprilie, de la ora 10.30, cei mici se vor întâlni cu „Pinocchio”, la Teatrul Gulliver. Îndrăgita păpuşă de lemn se va aventura în tot felul de năzdrăvănii, din dorinţa de a deveni un băieţel adevărat.

Peripeţiile lui Pinocchio îi vor purta pe cei mici pe Câmpul Minunilor, la teatrul de păpuşi, în casa Zânei şi, într-un final, la şcoală. Personajele prind viaţă cu ajutorul actorilor Adina Ariton, Marian Sterian, Elena Marin, Eduard Şişu, Gina Geru, Ionuţ Negrişanu şi Aurelian Iorga.

Spectacolul, în regia lui Daniel Stanciu, cu o scenografie inspirată a Danielei Drăgulescu şi muzica vioaie a lui Dan Bălan, reuşeşte să umple, de fiecare dată, inimile tuturor de emoţie şi bucurie, dar, mai ales, de dorinţa de a reveni iar la teatru.

Pentru vizionarea spectacolului, se pot achiziţiona bilete online de pe site-ul instituţiei, www.teatrul-gulliver.ro şi de pe www.bilet.ro, dar şi de la casa de bilete, cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului. Preţul biletelor este de 10 lei pentru copii şi 12 lei pentru adulţi.

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite