Directorul Teatrului Dramatic din Galaţi, rănit în urma unui accident rutier

0
Publicat:
Ultima actualizare:
accident

Directorul Teatrului Dramatic "Fani Tardini" din Galaţi, Cristian Gheorghe, a fost implicat, luni, într-un accident rutier petrecut în zona portului din muncipiul Galaţi, după ce maşina pe care o conducea a fost lovită de un taximetru, în urma impactului actorul fiind rănit uşor la mâini.

Potrivit poliţiştilor, accidentul s-a produs după ce un taximetrist a ieşit dintr-o parcare fără să se asigure şi a lovit maşina pe care actorul o conducea. În urma impactului, Cristian Gheorghe a fost rănit uşor la mâini şi s-a solicitat intervenţia unei ambulanţe.

„La dispeceratul Poliţiei Rutiere a fost semnalată o tamponare, iniţial fără victime, însă ulterior s-a chemat şi o ambulanţă, motiv pentru care şi un agent de la Poliţia Rutieră s-a deplasat acolo. Din primele cercetări reiese că un taximetru a ieşit din staţia de taxi fără să se asigure, lovind o maşină care circula pe acea stradă. În urma impactului, o persoană a fost lovită uşor şi au fost avariate şi alte două maşini care erau parcate pe marginea drumul.În acest caz a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere Galaţi, subinspector Aurelian Ropotan, pentru Mediafax.

Actorul Cristian Gheorghe, în vârstă de 36 de ani, ocupă funcţia de director al Teatrului Dramatic Galaţi de la sfârşitul anului trecut.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite