Deputatul Mihail Boldea a fost externat „pe şest” şi se află din nou în arest preventiv la IPJ Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihail Boldea, la DIICOT Galaţi
Mihail Boldea, la DIICOT Galaţi

Parlamentarul a fost scos din spital după o strategie bine pusă la punct astfel încât să nu poată fi fotografiat sau filmat. Din cauza ulcerului care i-a fost diagnosticat acesta va primi zilnic mâncare de regim care-i va fi adusă special de la bucătăria Penitenciarului

Mihail Boldea a fost externat luni, din secţia Medicală II a Spitalului Clinic de Urgenţă, şi dus înapoi în arestul Poliţiei.

„Evacuarea „ sa din spital s-a făcut după un plan bine ticluit astfel încât jurnaliştii plasaţi strategic la absolut toate intrarările şi ieşirile din spital să nu poată filma sau fotografia efectele celor trei luni de detenţie asupra parlamentarului.

Deputatul a fost coborât cu liftul doar până la primul etaj al spitalului şi de acolo urmând un traseu intortocheat, pe holuri şi apoi prin laboratorul spitalului, a fost escortatat în ambulatorul de specialitate (policlinică) la intrarea căruia duba era pregătită cu uşile deschise.

Conform informaţiilor oferite de dr. Gabriela Popescu, medicul care i-a acordat îngrijiri medicale, la externare, starea lui Mihail Boldea era ameliorată cu toate că i-au fost diagnosticate: un ulcer bulbar, insuficienţă renală şi o tasare a vertebrelor coloanei vertebrale.

În biletul de ieşire dr Gabriela Popescu i-a recomandat pacientului, respectarea unui regim alimentar strict, cu mâncare de regim, fiartă şi mese la fiecare trei ore.

Poliţiştii au luat toate măsurile ca Mihail Boldea să aibă mâncare de regim în arest. Aceasta îi va fi adusă de la Penitenciar.

În weekend-ul petrecut în spital, Mihail Boldea a putut fi vizitat doar de către fratele său, Valentin, care-i este şi medic de familie. Tatăl celui reţinut nu a avut acces în salon.

Boldea a fost arestat preventiv în urmă cu mai bine de trei luni sub acuzaţia de constituire a unui grup infracţional, înşelăciune în formă continuată şi evaziune fiscală. Prejudiciul estimat depăşeşte 1 milion de euro.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite