Cosmin Păun spune adio Prefecturii. Paul Florea este noul prefect de Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În locul său, a fost numit Paul Florea, consilier special în cadrul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici.Noul prefect a îndeplinit funcţia de subprefect în perioada martie 2009 - iunie 2010. Cosmin Păun va părăsi instituţia săptămâna viitoare.

Propunerea de înlocuire din funcţie a lui Cosmin Păun, prefectul gălăţean cu cea mai discretă prestaţie, a stat la mapa primului ministru - potrivit unor surse neoficiale - timp de mai multe săptămâni până să fie semnată. Ieri, după-amiază însă, hotărârea de Guvern privind destituirea lui Păun a fost aprobată.

Chiar dacă numărul de zile pe care acesta le va mai petrece în fruntea Prefecturii nu este deocamdată cunoscut, decizia demiterii urmând a fi publicată în Monitorul Oficial, în ceea ce priveşte înlocuitorul său, situaţia este clară. Paul Florea, fostul subprefect de Galaţi ( în perioada martie 2009 - iunie 2010) este persoana desemnată să îi ia locul lui Cosmin Păun.

„Paul Florea îndeplineşte toate condiţiile pentru ocuparea funcţiei de prefect. În primul rând, este înalt funcţionar public, dar are şi o experienţă vastă în administraţie, cu o activitate de aproape 20 de ani. Investirea va avea loc săptămâna aceasta", ne-a declarat Mircea Toader.

Citeşte amănunte în ediţia locală de Galaţi-Brăila a cotidianului "Adevărul" de astăzi. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din oraş, împreună cu ediţia naţională a Adevărul (48+16 pagini), la preţul unic de 1,9 lei.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite