Consiliul Judeţului a aprobat cinci promovări în funcţie la Spitalul TBC şi una la Spitalul Judeţean

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Consiliul Judeţului Galaţi
Consiliul Judeţului Galaţi

Consilierii judeţeni au votat „pe bandă rulantă" o serie de proiecte de hotărâri care vizează probleme curente ale instituţiilor din subordinea CJ.

Membrii forului decizional au aprobat majorarea capitalului social al SC Drumuri şi Poduri prin aducerea ca aport a unui utilaj, respectiv o freză pentru asfalt în valoare de 677.718,53 lei.

Un alt punct de pe ordinea de zi a şedinţei a vizat transformarea a cinci posturi din actualul stat de funcţii de la Spitalul de Pneumoftiziologie (aflat în subordinea CJ) prin promovarea salariaţilor care le ocupă.

Astfel, un post de medic rezident anul V a devenit post de medic specialist în pneumologie. Alte trei posturi de asistente medicale au fost transformate în posturi de asistente cu grad principal, iar unul de de infirmieră debutantă, în post de infirmieră.

„Aceste promovări au fost previzionate şi se încadrează în bugetul de venituri şi cheltuieli al unităţii", a precizat preşedintele CJ Eugen Chebac.

Un proiect de hotărâre similar a avut ca obiect confirmarea doctoriţei Ana Călin în funcţia de şef al secţiei Obsterică Ginecologie I de la Spitalul Clinic de Urgenţă, de asemenea tutelat de Consiliul Judeţului.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite