Codul portocaliu nu a creat mari probleme la Galaţi. Sute de utilaje pe străzi şi fără drumuri judeţene închise la primele ore ale zilei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traficul s-a desfăşurat fără probleme în oraş. foto: Diana Deleanu
Traficul s-a desfăşurat fără probleme în oraş. foto: Diana Deleanu

La Galaţi codul portocaliu de ninsori şi viscol nu a dat peste cap traficul rutier. Duminică dimineaţa, în oraş se circula în condiţii de iarnă dar fără probleme. 145 de utilaje au început deszăpezirea imediat după ce zăpada s-a aşternut pe asfalt. Nici în judeţ nu sunt probleme, niciun drum blocat şi nicio maşină rămasă în zăpezi.

Codul portocaliu de ninsori şi viscol, intrat în vigoare şi la Galaţi începând de sâmbătă seară, de la ora 20:00, nu a creat probleme până acum. În municipiu, pe parcursul nopţii au fost folosite 220 de tone de sare. 100 de oameni au muncit odată cu intrarea codului în vigoare pentru deszăpezire. S-au folosit 145 de utilaje pe străzile oraşului iar pentru trotuare s-au pus în funcţiune 8 motocultoare şi 4 bobcat-uri. 

Nici în judeţ nu au fost raportate până la 10:00 dimineaţa probleme deosebite. Niciun drum judeţean nu a fost raportat ca fiind închis şi nici maşini sau persoane rămase blocate pe porţiuni de drumuri judeţene. 

În ceea ce priveşte cazurile medicale, echipajele Ambulanţei au intervenit la trei hipotermici, doi din municipiu şi unul din judeţ. Maşinile de intervenţie nu au întâmpinat probleme şi au putut ajunge la cazuri fără probleme. 

Nici drumul naţional 24D nu a fost închis, în ciuda faptului că acest drum era primul pe care nu se mai putea circula în momentul în care ningea mai serios.

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite