Chirurgul vedetelor, prins în timp ce încerca să fugă din ţară pentru a scăpa de închisoare. A fost condamnat definitiv pentru moartea unei paciente

0
0

Medicul  Călin Doboş a fost condamnat, vineri, la trei ani de închisoare cu executare pentru uciderea din culpă a unei pacienta care s-a prezentat la cabinetul lui pentru o liposucţie. El a fost prins, sâmbătă, în timp ce încerca să părăsească ţara pe la Nădlac. A fost reţinut şi va fi dus în penitenciar.

Medicul estetician Călin Doboş, condamnat, vineri, la trei ani de închisoare cu executare pentru ucidere din culpă, victima fiind o pacientă, a fost prins în timp ce încerca să părăsească ţara pe la punctul de trecere a frontierei Nădlac II. 

El a fost predat, în primă fază, Poliţiei din Arad, după care au început procedurile pentru executarea sentinţei.

"În data de 12.12.2020, în jurul orei 02.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, pe sensul de ieşire din România, cetăţeanul român D.C., în vârstă de 46 de ani, domiciliat în municipiul Bucureşti. La efectuarea verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele persoanei era emis, de către autorităţile din România, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea din data de 11.12.2020, pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă”, informează, sâmbătă, Poliţia de Frontieră.

Călin Doboş a fost condamnat, vineri, de Curtea de Apel Galaţi, la trei ani de închisoare cu executare şi interdicţia de a exercita profesia pentru o perioadă de patru ani, într-un dosar în care a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă, în urma decesului unei femei de 37 de ani din Galaţi. 

Acesteia medicul i-a făcut o liposucţie într-o clinică privată din Galaţi, la acel moment, Călin Doboş fiind specializat în chirurgie maxilo-facială. La acel moment, rudele femeii au acuzat că aceasta a murit după ce a suferit, în timpul intervenţiei făcute de Doboş, mai multe perforaţii ale intestinului.

În primă instanţă, Călin Doboş a fost achitat de Judecătoria Galaţi în acest dosar.

Doboş a făcut „îmbunătăţiri corporale” pentru numeroase vedete din show-bizz-ul românesc. După ce şi-a început cariera la Galaţi, el s-a mutat la Bucureşti, unde a avut, câţiva ani, un succes fulminant în domeniul chirurgiei plastice.

Medicul a fost predat unui echipaj din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, „în vederea continuării procedurilor care se impun pentru punerea în aplicare a senţinţei judecătoreşti definitive”, după cum a precizat Poliţia Română. Mai pe înţelesul tuturor, el va fi dus la închisoare.

Vă recomandăm să citiţi:

Cum a scăpat „plasticianul vedetelor“, după şase ani, de acuzaţia de ucidere din culpă. O femeie a murit după o liposucţie

Soţia unui paramedic ucis de COVID acuză: „Soţul meu a murit din cauza neglijenţei personalului medical”

Mai multe - Galaţi

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite