Ce sumă spune că a plătit un român pe un permis auto falsificat cumpărat din Republica Moldova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhivă Adevărul
FOTO Arhivă Adevărul

Bărbatul de 35 de ani, din Galaţi, a fost depistat la volan de poliţiştii de frontieră de frontieră pe raza localităţii Frumuşiţa. Permisul prezentat de el la control nu figurează în baza oficială de date, dovedindu-se ulterior că este fals.

Încă un permis auto falsificat pe filiera est-europeană a fost depista de poliţiştii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti, care efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals, uz de fals şi conducere fără permis.

Cazul a fost depistat la sfârşitul săptămânii trecute, când poliţiştii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti, pe timpul unei misiuni specifice, au oprit în localitatea de frontieră Frumuşiţa (judeţul Galaţi, un autoturism marca Mercedes, înmatriculat în România, condus de gălăţeanul Robert C., în vârstă de 35 de ani.

La controlul de frontieră, bărbatul a prezentat un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din Republica Moldova. Având suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului, oamenii legii au efectuat verificări suplimentare şi au constatat că permisul de conducere în cauză este fals, iar cel de la volan nu a obţinut niciodată dreptul de a conduce autovehicule.

Cu privire la cele constatate, persoana în cauză a declarat că a obţinut documentul de la o persoană din Republica Moldova, ale cărei date de identitate nu le cunoaşte, în schimbul sumei de 800 de euro.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite