Ce spectacole, concerte şi alte numeroase posibilităţi de distracţie sunt vineri, sâmbătă şi duminică la Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Distractie la Galaţi FOTO Arhiva Adevărul
Distractie la Galaţi FOTO Arhiva Adevărul

În oraş continuă spectacolele de Zilele Galaţiului. Teatrele gălăţene fac o concurenţă solidă concertelor în aer liber: Premieră la Teatrul Dramatic, Gală extraordinară la Muzical şi spectacol 3D la Gulliver. Este deschis şi un târg de meşteşuguri populare şi mâncăruri tradiţionale (organizat de Centrul Cultural), un stand comercial extins (în zona P-urilor din Centru) şi un parc de distracţii (cu patinoar) în parcarea Sălii Sporturilor.

Zilele Galaţiului continuă vineri, sâmbătă şi duminică cu nu mai puţin de 17 reprezentaţii artistice, pentru absolut toate gusturile şi toate categoriile vârstă. Iată programul, cu menţiunea că toate spectacolele au loc pe scena amplasată pe Faleză, în apropiere de zona „La Elice”:

Vineri, 2 decembrie

18.00 – 18.30 – Solişti copii Şcoala de muzică ”VOCES” Galaţi;
18.30-18.45 – Dansuri de societate (şcoli de dans din Galaţi) ;
18.45 – 19.15 – Improshow – Oana Mogoş;
19.15 – 19.30 – Street Dance Trupa Back Dance;
19.30 – 20.30 – Concert Spruzzy & Mike Bluff;
20.30 – 21.15 – Concert ANDRA;
21.15 – 22.00 – Concert B.U.G. MAFIA.

Sâmbătă, 3 decembrie

18.10 – 19.00 – Concert NOSFE;
19.00 – 19.45 – Concert PASCALL;
19.45 – 20.30 – Concert GIULIA;
20.30 – 21.15 – Concert ANDREEA ANTONESCU;
21.15 – 22.00 – Concert SHIFT.

Duminică, 4 decembrie

18.00 – 19.00 – NICU MIHAI ORFEU;
19.00 – 20.00 – Formaţia TOMIS JUNIOR;
20.00 – 21.00 – Formaţia AZUR (Nelu Vlad şi invitaţii) ;
21.00 – 21.45 – Concert SWEET KISS;
21.45 – 22.00 – Show de lasere şi lumini.

Târg de produse populare şi mâncăruri tradiţionale

Pe esplanada de la Casa de Cultură a Sindicatelor este desfăşurare mare de forţe, căci sunt sute de meşteri populari, de artişti şi de negustori de mâncăruri tradiţionale. Totul în organizarea Centrului Cultural „Dunărea de Jos”.

Pe scena amenajată în apropiere vor concerta ansamblul „Doina Covurluiului” (al Centrului Cultural Dunărea de Jos), ansamblul de copii şi tineri „Doiniţa Covurluiului”, Fanfara „Valurile Dunării”, artişti de la Şcoala de Arte a Centrului (de la secţia de canto şi cea de muzică populară) şi grupul folcloric „Glasul Odăieşilor”.

Spectacolele se vor desfăşura zilnic de la 17,00, cu excepţia zilei de închidere, când încep la ora 15,00. Târgul este deschis în toată perioada menţionată, zilnic, între orele 8,00 şi  20,00. 

Parc de distracţii şi târg de de produse

În parcarea Sălii Sporturilor a fost amenajat un parc de distracţii cu tot felul de maşinării care activează adrenalina, dar şi cu un patinoar în aer liber (ora de patinat e 10 lei, la fel şi închirierea patinelor) şi cu standuri cu tot felul de mâncăruri, de la tradiţionalii mici cu muştar până la omniprezentul colac secuiesc.

Un târg de tot felul de produse (alimente ambalate, dulciuri, suveniruri etc) se află şi pe esplanda de la P-uri (între „Nespălata” şi „Elice”.

Şi dacă tot am vorbit de patinoar, să spunem că şi patinoarul artificial acoperit este deschis publicului.

Program extraordinar la teatrele din Galaţi

Spectacol de excepţie la teatrul de Păpuşi Gulliver din Galaţi,  duminică, 4 decembrie, de la ora 10,30. Se  pune în scenă „Călătorie spre centrul Pământului”, un scenariu de Radu Dinulescu după romanul „O călătorie spre centrul Pământului”, de Jules Verne.

Producţia beneficiază de contribuţia cineastul belgian Armand Richelet-Kleinberg, care semnează animaţia 3D stereoscopică, realizarea filmului, muzicii şi a coloanei sonore. Spectacolul începe la ora 10,30 şi este adresat copiilor care au peste 6 ani. Preţul biletelor este de 10 lei pentru copii şi de 12 lei pentru adulţi.

La Teatrul Muzical „Nae Leonard” se joacă, sâmbătă, 3 decembrie, spectacolul de revistă „Cabaret”, care o are ca invitată specială pe artista Luminiţa Anghel. Regia: Bogdan Drăgulescu. În distribuţie: Mariana Pisică, Cristina Vasopol, Silvia Niţă, George Apostolache, Claudiu Rusu, Barbu Dumitru, Ionuţ Negrişanu, Mihuţ Niţă, Ionel Badea. Spectacolul începe la ora 19,00, iar preţul unui bilet întreg este de 21,6 lei.

Duminică, 4 decembrie, muzicalul gălăţean oferă spectatorilor un adevărat regal de operă şi operetă: Gala de deschidere a stagiunii 2016-2017 şi de aniversare a 60 de ani de existenţă a prestigioasei instituţii de cultură din Galaţi.

În partea I a evenimentului, care începe la ora 19,00, va fi proiectat filmul documentar – “Leonard – 60 de ani de Teatru Muzical“, iar în partea a II-a va avea loc un concert simfonic.

Dirijori: Eugen Dan Drăgoi, Mirgea Holiartoc, Sorin Oancea. Solişti: Mihaela Alexa, Lăcrămioara Crihană, Adelina Diaconu, Adina Lazăr, Florentina Soare, Nicoleta Maier, Vera Revenko (Opera Odessa), Florin Bobei, Dominic Cristea, Alexandru Dobre, Valentin Vasopol. Orchestra, corul şi baletul teatrului. Prezintă: Laura Sava. Regia: Adrian Mărginean. Preţul unui bilet întreg este de 32,4 lei.

Nici Teatrul Dramatic „Fani Tardini” nu se lasă mai prejos. Sâmbătă, 3 decembrie, ora 19.00 si duminica, 4 decembrie, ora 19.00, Sala Mare a Teatrului Dramatic "Fani Tardini" are loc PREMIERA spectacolului "O scrisoare... pierdută!" de I.L. Caragiale.

Regia artistică: Eugen FĂT. Distributia: Ion Moldoveanu, Petrică Păpuşă, Carmen Albu, Gabriel Constantinescu, Răzvan Clopoţel, Vlad Ajder, Lică Dănilă, George Breabăn. Colaboratori: Mihai Luchiancenco, Aurelian Mihalache, Marius Dumitru, Laurenţiu Buzilă, Valentin Dumitru, Paul Cimpoieşu şi copiii Sara Drăguţ, Rareş Jaşcu, David Călinescu. Preţul unui bilet întreg este de 18,9 lei.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite