Caz stupefiant la frontiera de est. Un bărbat fără permis auto a fost găsit conducând un camion neînmatriculat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Camionul neînmatriculat depistat la Galaţi FOTO Poliţia de Frontieră
Camionul neînmatriculat depistat la Galaţi FOTO Poliţia de Frontieră

Bărbatul încerca să iasă cu camionul din Zona Liberă Galaţi şi a fost oprit de vameşi. El urma să ajungă pe un drum european din vecinătate, pentru a livra marfa cu care era încărcat la sediul unei firme.

Caz stupefianat la frontirea de est a României, acolo unde ppoliţiştii din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Zona Liberă Galaţi au depistat un cetăţean român care s-a prezentat la controlul de frontieră conducând un ansamblu rutier care nu era înmatriculat sau înregistrat,  fără a deţine permis de conducere.

Totul s-a întâmplat în data de 4 iunie 2019, la ora 8.50, când s-a prezentat la controlul de frontieră,  pentru a ieşi din Zona Liberă Galaţi, cetăţeanul român, Victor I., în vârstă de 57 de ani, care conducea un ansamblu de vehicule, format dintr-un cap tractor marca Kalmar şi o remorcă. Ambele vehicule nu aveau aplicate plăcuţe cu numere de înmatriculare sau înregistrare. 

În urma verificărilor specifice efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că ansamblul rutier nu este înregistrat sau înmatriculat, iar bărbatul nu deţine permis de conducere. El a declarat că urma să ducă marfa, la ordinul şefului să direct, la sediul unei firme aflată la câţiva kilometri, traseu care se suprapunea parţial şi cu un drum european.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de  punere în circulaţie sau conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite