Bilanţ pozitiv la formarea profesională de la Liceul Saligny din Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La aproape 18 luni de la lansarea proiectului „Mereu în competiţie numai prin participarea continuă la formare în domeniul construcţiilor, al asistenţei sociale şi al comerţului", managerii, lectorii şi aplicanţii au făcut ieri publice rezultatele finale ale proiectului.

Odată cu lansarea ghidului de diseminare, echipa de implementare crede că s-au atins toate obiectivele propuse prin acest proiect.


„S-a atins obiectivul legat de grupul ţintă - am avut nu mai puţin de 147 de cursanţi, deşi am previzionat că vom avea 96, am asigurat şi egalitatea de şanse în sensul că dintre cei şcolarizaţi, 38 au fost femei şi am asigurat şi locuri pentru persoanele cu vârste cuprinse între 45 şi 55 de ani", spune managerul proiectului, Nicoleta Constantin.


Echipa de implemtare crede acum că toţi cei 147 de cursanţi au de acum mai multe oportunităţi de angajare sau de mobilitate pe piaţa muncii. În plus, cel puţin 30 de angajatori se bucură de mai mulţi angajaţi calificaţi.


De pe urma acestui proiect Grupul Şcolar "Anghel Saligny" s-a ales cu câteva achiziţii pe care cu greu le-ar fi obţinut de la Ministerul Educaţiei pe vreme de criză. Este vorba despre laptopuri, scannere, copiatoare şi multifuncţionale, dar şi două portaluri web pe care le vor putea folosi şi pentru activităţile viitoare.

Au mai fost achiziţionate pentru acest proiect mai multe echipamente de protecţie pentru cursanţi, mobilier pentru spaţiile de curs, dar şi suport de curs sub formă scrisă sau electronică.


Proiectul a fost implementat de Grupul Şcolar „Anghel Saligny" din Galaţi şi Centrul pentru formare profesională şi dezvoltare regională Constanţa.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite