Basarabean prins cu peşte de contrabandă în portbagaj. Bărbatul se va alege cu dosar penal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu ocazia unui control de rutină, poliţiştii gălăţeni au descoperit câteva zeci de kilograme de peşte de contrabandă în portbagajul maşinii unui tânăr de 26 de ani din Republica Moldova.

Pe 8 martie, poliţiştii Secţiei 1 au acţionat în zona piaţa de gros din Galaţi şi strada Calea Prutului, ocazie cu care au oprit în trafic, pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 26 de ani din Republica Moldova.

În urma controlului autovehiculului, în portbagajul acestuia a fost descoperită cantitatea de 32 de kilograme de peşte fără documente legale.

”Întreaga cantitate de peşte a fost predată către DSVSA Galaţi, cercetările fiind continuate de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere, transport şi comercializare fără documente legale, a peştelui şi a altor vieţuitoare acvatice obţinute din pescuit ori produselor din peşte”, au precizat reprezentanţii IPJ Galaţi.

Asta după, în urmă cu câteva zile, poliţişti din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi au depistat două femei, cu dublă cetăţenie română şi moldovenească, care transportau, cu autoturismele proprii, peste 130 de kilograme de peşte de diferite specii. Urmau să vândă marfa în pieţele Galaţiului, fără a avea documente legale.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite