Alegeri locale 2016 Galaţi. Şi pacienţii şi-au dorit să voteze. Urna mobilă a fost solicitată de peste 160 de gălăţeni internaţi în Spitalul de Urgenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Urna mobilă la spitalul de urgenţe din Galaţi  FOTO Oana Cernat
Urna mobilă la spitalul de urgenţe din Galaţi  FOTO Oana Cernat

Urna de vot mobilă a fost pusă şi la dispoziţia pacienţilor. La Spitalul Clinic de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei” din Galaţi au solicitat să voteze 161 de persoane. Conducerea unităţii medicale a amplasat cabinele în sălile de mese ale secţiilor spitaliceşti, iar pentru cei nedeplasabili, urna a fost adusă la patul bolnavilor.

Conform cererilor întocmite pentru urna mobilă de vot, la Spitalul Clinic de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei” din Galaţi au votat 161 de pacienţi internaţi în acest moment în unitatea spitalicească.

„Sper la un oraş mai bine gospodărit. Eu cred că tineretul începe din ce în ce mai mult să conştientizeze sarcina pe care o au”, ne-a spus Ileana Bobeică, pacientă internată în secţia Geriatrie.

„În ciuda bolii mi-am dorit să votez pentru că nu am ratat niciodată niciun tur de scrutin”, a precizat Munteanu Virginia, pacientă.

„Am votat pentru mai bine, dar am dubii că se va schimba ceva”, a spus un tânăr internat în secţia Oftalmologie a Spitalului de Urgenţă.

Procesul de vot s-a derulat în fiecare secţie medicală în parte. Urna mobilă fie a fost amplasată în sălile de mese, fie a fost dusă la patul bolnavilor acolo unde aceştia nu s-au putut deplasa.

„Şi-au exprimar dorinţa de vot 161 de pacienţi. Aceştia au formulat cereri care au fost depuse la preşedinţii celor nouă secţii de votare la care este arondat Spitalul Judeţean. Votarea a început dimineaţă şi personalul unităţii a asigurat toate condiţiile pentru buna desfăşurare a alegerilor. Nu au fost înregistrate incidente”, a declarat Cristian Dimitrovici, compartimentul de Prevenire a Spitalului de Urgenţă din Galaţi. 
 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite