Accident feroviar tragic în județul Galați: un bărbat și-a pierdut viața, fiind lovit de trenul care circula pe ruta București-Iași

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident feroviar a avut loc luni, în județul Galați. O persoană a decedat, iar la fața locului au ajuns mai multe echipaje de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență.

Accident feroviar în județul Galați FOTO: Arhivă
Accident feroviar în județul Galați FOTO: Arhivă

UPDATE: 17.55 Polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Galați au fost sesizați, prin apel la numărul unic de urgență 112, cu privire la producerea unui accident feroviar mortal, pe calea ferată dintre localitățile Berheci și Munteni, din județul Galați.

Polițiștii se află la fața locului și, din primele verificări, „au stabilit că o persoană de sex masculin, ce urmează a fi identificată, a fost accidentată mortal, de trenul care circula pe ruta București-Iași”.

„Cercetările sunt continuate, în vederea identificării victimei și stabilirii cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs evenimentul”, a anunțat IPJ Galați.

Trenul și-a reluat traseul, a mai transmis ISU Galați.

Potrivit ISU, accidentul feroviar a avut loc în exteriorul localității Munteni, din județul Galați. Din primele date, un bărbat de 60 de ani, cunoscut cu probleme psihice, a murit.

Traficul feroviar în zonă este blocat. 

Știre în curs de actualizare. 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite