Accident cumplit pe DJ 251. O căruţă nesemnalizată a fost spulberată de o maşină. Căruţaşul a murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

Şoferul unui autovehicul nu a observat căruţa nesemnalizată şi a lovit-o în plin în partea din spate. Căruţaşul a fost rănit grav şi a murit ulterior la spital.

Joi, 27 august, poliţiştii Biroului Rutier Galaţi au fost sesizaţi, printr-un apel la numărul unic de urgenţă 112, cu privire la producerea unui accident rutier pe D.J. 251, în care au fost implicate un autoturism şi un atelaj hipo.

”La faţa locului, după primele verificări, poliţiştii au stabilit că un bărbat, din localitatea Valea Mărului, a condus autoturismul pe drumul mai sus menţionat, şi, în apropiere de comuna Pechea, nu ar fi observat un atelaj hipo nesemnalizat, care circula în aceeaşi direcţie, şi ar fi intrat în partea din spate a acestuia”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

În urma impactului, bărbatul, de 42 de ani, care conducea atelajul hipo, a fost rănit grav, decedând ulterior la spital. Leziuni a suferit şi un adolescent, de 13 ani, pasager în atelaj, dar acesta nu a necesitat internarea în spital.

Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă şi efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările concrete în care s-a produs accidentul. 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite