Zeci de mii de litri de băuturi cu gust de vin şi ţuică, fără documente, găsite la două societăţi comerciale din Vrancea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au descins la două firme
Poliţiştii au descins la două firme

Poliţiştii din Vrancea au descoperit peste 60.000 de litri de substanţe susceptibile a fi alcool, în urma unor percheziţii domiciliare efectuate la sediile a două societăţi comerciale, bănuite de operaţiuni ilegale cu vin şi ţuică.

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea au efectuat două percheziţii domiciliare, la sediile a două firme din judeţul Vrancea, bănuite de operaţiuni ilegale cu produse alcoolice.

În urma percheziţiilor, la sediul unei societăţi comerciale au fost descoperiţi 1.000 de litri de substanţă lichidă cu aspect şi miros de ţuică, precum şi 36.500 de litri de substanţă cu aspect şi miros de vin.

De asemenea, la sediul celei de a doua societăţi percheziţionate, poliţiştii au descoperit 23.800 de litri de substanţă lichidă cu aspect şi miros de vin.

Administratorii celor două firme nu au putut să prezinte documente de provenienţă pentru cantităţile de produse alcoolice deţinute.

Cei 1.000 de litri de substanţă care pare a fi alcool etilic (ţuică) au fost ridicaţi în vederea continuării cercetărilor.

Cantităţile de substanţă cu aspect şi miros de vin au fost lasate în custodia reprezentanţilor firmelor percheziţionate, fiind luate eşantioane în vederea analizării de către un laborator autorizat.

Cercetările sunt continuate în cauză pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite