VIDEO Fabrica de confecţii Sorste, de trei zile sub ape. Patroana Sorina Bucuraş se plânge că ar putea să-şi piardă clienţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Apa din curtea fabricii este îndepărtată pe câmpul din vecinătate
Apa din curtea fabricii este îndepărtată pe câmpul din vecinătate

Toată apa din zona de nor a Focşaniului, de pe terenurile agricole, s-a revărsat în curtea fabricii fostului senator Sorina Bucuraş.

De trei zile, pompierii de la ISU se chinuiesc să scoată apa din curtea fabricii Sorste, aparţinând fostului senator Sorina Bucuraş.

A plouat atât de mult vineri noaptea şi sâmbătă toată ziua, încât toată apa de pe terenurile agricole din nordul oraşului s-a scurs în curtea fabricii, inundând chiar şi câteva hale de producţie, spre disperarea patroanei fabricii.

Practic, este pentru a doua oară în acest an când situaţia se repetă.

image

"Au fost câteva zile libere, dar pe data de 2, când se reia producţia şi vor veni partenerii de afaceri cu comenzi va fi o problemă, pentru că apa a ajuns la utilaje şi mi-e teamă să nu pierdem partenerii de afaceri. Sunt totuşi 1000 de oameni care lucrează în fabrica asta şi trebuie găsită o soluţie la nivel de instituţii pentru rezolvarea problemei la acest canal canal", ne-a declarat Sorina Bucuraş.

sorste

"Sunt trei pompe de la ISU, mai sunt două pompe de la ANIF şi apa va fi deversată într-un canal, care duce într-un alt canal. Nu este ceva amenajat aici. Cândva a fost un canal de importanţă economică, dar datorită împroprietăririlor care s-au făcut nu mai putem face eliminarea apelor pluviale. Am anunţat la prefectură această problemă şi am insistat să se rezolve, să se găsească o variantă operativă, nu una care să dureze ani şi ani. Până acum nu am primit nici un r[pspuns şi nu ne revine decât să apelăm la 112 când este o problemă", spune Maricel Cărăuşu, purtătorul de cuvânt al fabricii.

sorste
Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite