Vărul fostului ministru al Lucrărilor Publice, Ion Ştefan, a murit răpus de COVID-19. "Drum bun, prieten drag"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionuţ Lăţcan, a doilea din dreapta FOTO: Facebook Ion Ştefan
Ionuţ Lăţcan, a doilea din dreapta FOTO: Facebook Ion Ştefan

Ionuţ Lăţcan, în vârstă de 42 de ani, era angajat la Electrica Focşani şi tată a doi copii. În urmă cu mai bine de două decenii, bărbatul şi-a pierdut un frate într-un cumplit accident de circulaţie.

Dramele se succed una câte una în familia fostului primar al municipiului Focşani, Nicolae Lăţcan. Ionuţ Lăţcan, nepotul fostului edil, s-a stins din viaţă astăzi, la vârsta de 42 de ani, după ce s-a infectat cu noul coronavirus. 

Acesta era internat de ceva timp la Institutul Naţional de Boli Infecţioase "Matei Balş" din Bucureşti şi în ultimele două zile era intubat. Ionuţ Lăţcan lucra la Electrica, la Serviciul Aprovizionare. 

Era căsătorit şi avea doi copii. Fratele său, Valentin, a murit acum 21 de ani, într-un cumplit accident de circulaţie la intrarea în comuna Boloteşti, eveniment care s-a soldat atunci cu trei morţi. Ionuţ Lăţcan este văr după soţie cu deputatul PNL Vrancea, Ion Ştefan,

Demnitarul transmis un mesaj de condoleanţe pe pagina de Facebook, în memoria celui dispărut. 

"Ionuţ Lăţcan, îţi voi păstra mereu o amintire vie! Îţi mulţumesc pentru prietenie, pentru implicare, pentru devotament, pentru sinceritatea cu care credeai într-o lume mai bună. Viaţa nu este dreaptă de multe ori, iar acum este o astfel de situaţie de neînţeles. Dumnezeu să te aibă în paza Sa şi să veghezi cu bunătate la cei care am rămas aici! Drum bun, prieten drag!", a scris deputatul PNL pe pagina de socializare.

Vă mai recomandăm:

Comisarul şef Adrian Apostol, răpus de coronavirus. Ofiţerul era din toamnă şi consilier judeţean  VIDEO

Medic cunoscut din Vrancea, răpus de noul coronavirus. A murit la spitalul unde a lucrat până la pensionare

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite