Un teren degradat din Odobeşti va fi transformat în spaţiu de agrement. Primăria are la dispoziţie fonduri europene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proiectul intitulat “Înfiinţare zonă de agrement şi petrecere a timpului liber în cartierul Mihail Sturza, oraşul Odobeşti, judeţul Vrancea” urmează să fie implementat într-o perioada de 21 luni.

În timp ce la Focşani proiectele cu fonduri europene mai au de aşteptat, la Odobeşti acestea sunt deja realitate. Primăria oraşului a semnat contractul de finanţar cu Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene (MDRAPFE) în calitate de Autoritate de Management şi Agenţia pentru Dezvoltare Regională a Regiunii de Dezvoltare Sud-Est (ADRSE) în calitate de Organism Intermediar, având ca obiect acordarea unei finanţări nerambursabile pentru implementarea proiectului “Înfiinţare zonă de agrement şi petrecere a timpului liber în cartierul Mihail Sturza, oraşul Odobeşti, judeţul Vrancea“.

Este vorba despre un teren degradat, în suprafaţă de 10.491 mp, pe care edilii vor să îl transforme într-o  zonă de agrement şi recreere pentru populaţie.

Acest proiect este cofinanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională şi de la bugetul de stat prin Regio – Programul Operaţional Regional 2014–2020.

Înfiinţarea zonei de agrement şi petrecere a timpului liber în cartierul Mihail Sturza urmează să fie realizată într-o perioada de 21 luni, valoarea totală a proiectului fiind de 9.171.205,98 lei, din care finanţare nerambursabilă în valoare de 7.666.817,57 lei acordată din Fondul European de Dezvoltare Regională şi 1.172.572,10 lei acordată din bugetul naţional.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite