Trei directori în mai puţin de o lună la Garda de Mediu Vrancea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aurel Cristian va reveni ca director la Garda de Mediu Vrancea
Aurel Cristian va reveni ca director la Garda de Mediu Vrancea

Serialul directorilor de la Garda de Mediu nu se va încheia aici, pentru că superiorii de la Bucureşti pregătesc deja să scoată postul la concurs.

La sfârşitul lunii septembrie, directorul Gărzii de Mediu Vrancea, Petrică Niţu, membru PNL, şi-a dat demisia din funcţie, după ce presa a relatat că s-au făcut presiuni asupra sa pentru a lăsa locul liber.

În locul său a fost instalat pe 1 octombrie pesedistul Dragoş Matişan, fratele Consilierului  Local PSD Bogdan Matişan, detaşat pentru această funcţie de la Consiliul Judeţean. 

Acesta nu se va putea bucura prea mult de  noua funcţie pentru că fostul director de până în 2012 al instituţiei, pedelistul Aurel Cristian, va reveni în scaunul de director în urma unei decizii a Curţii de Apel Galaţi, care a hotărât că debarcarea sa din funcţie a fost ilegală.

“Am câştigat la Curtea de Apel Galaţi şi, conform sentinţei, sunt comisar şef la Vrancea de pe 3 octombrie. Deocamdată, procedurile de comunicare de la instanţă către Garda de Mediu sunt în derulare. Nu cred că cei de la Bucureşti nu vor lua în seamă decizia instanţei în cazul meu, dacă ar face aşa ar fi ilegal şi o fac pe barba lor, ar fi infracţiune”, a declarat Aurel Cristian pentru Ziarul de Vrancea.

Prin urmare, este doar o problemă de zile până când se va face instalarea celui de-al treilea director la Garda de Mediu.

Telenovela probabil nu se va încheia aici, pentru că cei de la Comisariatul de Mediu au anunţat că postul de director va fi scos la concurs.

Mai puteţi citi:

Şefie de cumetrie. Fratele consilierului local PSD Bogdan Matişan, "uns" director la Garda de Mediu

Acesta este funcţionar în cadrul Consiliului Judeţean Vrancea şi îl înlocuieşte pe liberalul Petrică Niţu, care şi-a dat demisia din funcţie la începutul lunii septembrie.

Liberalul Petrică Niţu revine la conducerea Gărzii de Mediu

Este însă de aşteptat ca Aurel Cristian să nu-şi fi spus ultimul cuvânt după ce acesta a revenit încă o dată la cârma instituţiei în urma unui proces câştigat în instanţă tocmai din motivul îndepărtării sale din funcţie.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite