„Ţăranul sărac” din Cîmpineanca l-a servit cu plăcintă de brânză proaspătă, de la vacile sale, pe comisarul european pentru agricultură, Dacian Cioloş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Constantin Crăciun, cunoscut drept „Ţăranul sărac”, a participat la o dezbatere publică, pe teme europene, moderată de realizatorul Digi24 Luca Niculescu.

Constantin Crăciun s-a aflat zilele trecute din nou în centrul atenţiei după ce i-a făcut o surpriză comisarului european pentru agricultură, Dacian Cioloş.

„Ţăranul Sărac” din Cîmpineanca a mers la o dezbatere publică, pe teme europene, moderată de realizatorul Digi24 Luca Niculescu, dar nu cu mâna goală, ci cu două tăvi de plăcintă, cu brânză prospătă, de la vacile sale.

„Domnule comisar, vă invit să serviţi o plăcintă făcută de soţia mea, care a obţinut un premiu la Festivalul Plăcintei de la Târgu Ocna. Să vedem dacă este bună sau nu”, a spus Constantin Crăciun comisarului Dacian Cioloş, potrivit Digi 24.

Dacian Cioloş a recunoscut că plăcinta a fost „ca la mama acasă” şi s-a interesat de reţetă.

Ca la mama acasă. Dacă ar fi toţi ţăranii la fel de săraci, între ghilimele, la dânsul, am văzut, îşi asumă sărăcia şi încearcă să o valorifice cât poate mai bine”, a spus Dacian Cioloş.

Constantin Crăciun, în vârstă de 72 de ani, a devenit celebru, în 2007, după ce la poarta casei sale din Cîmpineanca şi-a montat o firmă pe care a scris „Microferma Ţăranului Sărac din Uniunea Europeană". Constantin Crăciun are 31 de hectare de teren, atât vie cât şi teren arabil, dar şi o moară ecologică. Cu toate acestea spune că pământul nu i-a adus niciun câştig.

VIDEO Aventurile „Ţăranului Sărac” din Cîmpineanca, cu berbecii "Ponta", "Băsescu" şi turma de oi din Parlament

O zi din viaţa „Ţăranului sărac” Constantin Crăciun FOTO-VIDEO

FocşaniPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite